Verhalen van oceaanroei(st)ers

We willen graag de persoonlijk verhalen van onze Nederlandse oceaanroei(st)ers verzamelen op deze site. Als je jouw avontu(u)ren wil delen met de bezoekers van oceaanroeien.info stuur dan jouw verhaal (in een Word bestand) met een mooie foto of foto's op via onderstaand formulier (of mail deze naar contact@oceaanroeien.info). 

Vergeet niet te vermelden welke oceaan of oceanen je hebt overgeroeid, en wanneer en met wie dit was. En deel vooral jouw do's en don'ts met betrekking tot de voorbereiding, het leven aan boord, het eten, je mooiste en eventueel hefstigste momenten,  je kledingtips en alles wat je graag wil delen met toekomstige oceaanroei(st)ers! We zijn ook benieuwd of dit een éénmalige challenge was of dat je vaker een oceaan wil overroeien! Alvast enorm bedankt voor je medewerking! We gaan de verhalen verzamelen op een aparte pagina op de site. 

Verder willen we je ook vragen of je eventueel als lid van ons op te bouwen expert-team jouw ervaringen en expertise zou willen inzetten voor toekomstige oceaanroei(st)ers. We plaatsen geen persoonlijke email-adressen of andere gegevens van jou, maar laten de vragen via een formulier stellen, welke we dan vervolgens doorsturen naar jou.